Hieronta ja urheiluhieronta Turku

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisesti toteutettua klassista hierontaa, urheiluhierontaa, mobilisoivaa hierontaa, triggerpiste-käsittelyjä ja erilaisia faskia-käsittelyitä. Näiden pidettyjen hoitomuotojen tarkoituksena on vilkastuttaa lihasten verenkiertoa, poistaa lihaskalvojen välisíä liukumisen häiriöitä, rentouttaa lihaksia, mobilisoida niveliä, poistaa kipuja ja auttaa sinua palautumaan nopeammin esim. urheilusuorituksen jälkeen. Lisäksi OMT-Fysioterapeutin tekemässä hieronnassa tai urheiluhieronnassa voidaan tarvittaessa käyttää myös rangan ja nivelten manipulaatiotekniikoita osana hoitoa. Näillä menetelmillä voimme vaikuttaa nopeasti muunmuassa nivelen liikerajoituksiin ja erilaisiin kiputiogelmiin. Toteutamme hieronnat asiakaslähtöisesti niin ammattiurheilijoille kuin vähemmän liikuntaa harrastavillekin.

MIKSI HIERONTAAN FYSIOTERAPEUTILLE TAI OMT-FYSIOTERAPEUTILLE?

Lihaskireyksien ja kiputilojen taustalla on lähes aina joku toiminnan- tai liikkeenhäiriö tai niiden yhdistelmä. Tottakai "jumien" taustalla voi olla myös vain kova fyysinen kuormitus tai puutteellinen lihashuolto ja palautuminen. Usein niin ei kuitenkaan ole. Fysioterapian ja OMT-Fysioterapian asiantuntijat on koulutettu tunnistamaan ongelmat jumien takana. Ammattitaito ja eri hoitotekniikoiden hallinta auttaa hoidon kohdistamisessa oikeisiin kudoksiin ja rakenteisiin siten, että tuloksia varmasti syntyy mahdollisimman nopeasti, pienellä käyntimäärällä sekä matalemmilla kokonaiskustannuksilla. 

YLEISTÄ HIERONNASTA

Klassinen hieronta ja palpointi toimivat hyvinä esihoito-, tutkimus- ja hoitomenetelminä. Hieronnan avulla fysioterapeutti ja asiakas saavat tietoa kipujen syiden diagnosoimiseksi. Pidetty hoitomuoto auttaa myös rentoutumaan kiireen keskellä.

Mobilisoivaa hierontaa käytetään, kun halutaan vaikuttaa nivelten, nivelsiteiden ja nivelkapseleiden elastisuuteen ja nivelliikkuvuuteen. Lihaksistolle tehdään voimakkaita hankaavia poikittaisia venytyksiä. Näin lisätään lihasvenyvyyttä.

Urheilijoille ja kuntoilijoille tarjoamme urheiluhierontaa. Se auttaa urheilijoita palautumaan nopeammin fyysisestä rasituksesta ja näin tehostamaan harjoitusta. Lisäksi urheiluhieronta ennaltaehkäisee rasitusvammoja ja menetelmän avulla voimme myös kartoittaa lihasepätasapainoa.

Fysiokulmassa toimii koulutettujen hierojien lisäksi fysioterapian ammattilaisia jotka voivat tarvittaessa tutkia, hoitaa ja kuntouttaa vaivojasi tarkemmin. Nivelten mobilisaatiota ja manipulaatiota (OMT-fysioterapeutti Jani Männistö suorittaa manipulaatiot) käytetään, kun halutaan vaikuttaa nivelten, nivelsiteiden ja nivelkapseleiden elastisuuteen sekä nivelliikkuvuuteen.

Lisätietoa fysioterapiasta ja OMT-fysioterapiasta.