Hieronta ja urheiluhieronta Turku

Tarjoamme asiakkaillemme klassista hierontaa, urheiluhierontaa, mobilisoivaa hierontaa, triggerpiste-käsittelyjä ja erilaisia fascia-käsittelyitä. Näiden hoitomuotojen tarkoituksena on vilkastuttaa lihasten verenkiertoa, venyttää lihaskalvoja, rentouttaa lihaksia, mobilisoida niveliä ja poistaa kipuja. OMT-Fysioterpeutin hieronnassa voidaan tarvittaessa mysö käyttää rangan ja nivelten manipulaatiotekniikoita osana hoitoa. Toteutamme hieronnat asiakaslähtöisesti niin ammattiurheilijoille kuin vähemmän liikuntaa harrastavillekin.

Klassinen hieronta ja palpointi toimivat hyvinä esihoito-, tutkimus- ja hoitomenetelminä. Hieronnan avulla fysioterapeutti ja asiakas saavat tietoa kipujen syiden diagnosoimiseksi. Pidetty hoitomuoto auttaa myös rentoutumaan kiireen keskellä.

Mobilisoivaa hierontaa käytetään, kun halutaan vaikuttaa nivelten, nivelsiteiden ja nivelkapseleiden elastisuuteen ja nivelliikkuvuuteen. Lihaksistolle tehdään voimakkaita hankaavia poikittaisia venytyksiä. Näin lisätään lihasvenyvyyttä.

Urheilijoille ja kuntoilijoille tarjoamme urheiluhierontaa. Se auttaa urheilijoita palautumaan nopeammin fyysisestä rasituksesta ja näin tehostamaan harjoitusta. Lisäksi urheiluhieronta ennaltaehkäisee rasitusvammoja ja menetelmän avulla voimme myös kartoittaa lihasepätasapainoa.

Fysiokulmassa toimii koulutettujen hierojien lisäksi fysioterapian ammattilaisia jotka voivat tarvittaessa tutkia, hoitaa ja kuntouttaa vaivojasi tarkemmin. Nivelten mobilisaatiota ja manipulaatiota (OMT-fysioterapeutti Jani Männistö suorittaa manipulaatiot) käytetään, kun halutaan vaikuttaa nivelten, nivelsiteiden ja nivelkapseleiden elastisuuteen sekä nivelliikkuvuuteen. Lisätietoa fysioterapiasta ja OMT-fysioterapiasta.