OMT-fysioterapia Turku, Jani Männistö

Olen erikoiskouluttautunut OMT-fysioterapian asiantuntija. Opintoni OMT-fysioterapeutiksi kestivät kolme vuotta fysioterapeutin tutkinnon lisäksi (molemmat yhteensä 6,5 vuotta). Näiden lisäksi olen koulutettu urheiluhieroja, hieroja sekä personal trainer. Minulla on osaamista myös yksilöllisten pohjallisten valmistukseen. Päivitän jatkuvasti osaamistani tarjotakseni sinulle parasta ja tuloksellisinta hoitoa sekä kuntoutusta.

Olen oikea valinta sinulle, joka tarvitset monipuolista ammattiosaamista kipuihisi sekä tuki- ja liikuntaelinvaivoihisi. Terapiassani yhdistän monipuolisesti eri koulutuksista oppimiani käsillä tehtäviä tekniikoita ja suunnittelen harjoitteesi yksilöllisesti. Minulla on koulutus ja osaaminen tarvittaessa toteuttaa myös rangan ja nivelten manipulaatiohoidot turvallisesti ja tehokkaasti.

Haastattelen ja kartoitan ongelmasi sekä tutkin sinut huolellisesti. Tämän jälkeen toteutan tarvittavat hoidot ja harjoitteet korkealla ammattitaidolla juuri oikeisiin kudoksiin kohdistaen sekä oikealla annostelulla. Näin saavutamme parhaan hoitotuloksen. Minun käsissäni saat turvallista, asiantuntevaa ja tehokasta hoitoa, joka on suunniteltu ja toteutettu juuri sinua varten.

Tutkitusti asiakkaamme ovat parantaneet avullamme tilannettaan PTA-toimintakykymittarilla mitattuna 155%:, lähtötilanteeseensa verrattuna. PTA-toimintakykymittarilla asiakas valitsee kolme vaikeimmaksi kokemaansa toimintaa, joita kipuongelma rajoittaa. Esimerkiksi selkäkipuisella nämä voisivat olla 1. eteenkumarataminen ja sukkien jalkaan laittaminen, 2. istumasta seisomaan nouseminen ja 3. kyykistyminen. Tutkimuksessa keskimääräinen muutos vastaavilla klinikoilla ympäri Suomea oli 69%:a, meillä 115%. Myös sinä voit saavuttaa avullamme yhtä hyviä tuloksia ja parantaa terveyttäsi.

Saat varattua ajan minulle helpoiten nettiajanvaruksestamme kohdasta OMT-fysioterapia Jani Männistö. Nähdään vastaanotollani!

VARAA AIKA!

Yleistä OMT-fysioterapiasta

 

OMT (ortopedinen manuaalinen terapia) perustuu asiakkaan vaivojen tarkkaan tutkimiseen, kliiniseen päättelyyn ja hoitoon. OMT-fysioterapeutti käyttää työssään erilaisia käsin tehtäviä manuaalisia käsittelyjä ja terapeuttista harjoittelua. Käsittely- ja harjoitusmenetelmät valitaan lääkäriltä saadun tiedon sekä potilaan tarkan tutkimisen perusteella.

Nikamien ja nivelten liikkuvuutta lisätään erilaisilla manuaalisilla käsittelyillä, kuten hitailla toistuvilla ja venyttävillä liikkeillä (mobilisaatio) tai nopeilla lyhyillä liikkeillä (manipulaatio). Lihasten venyvyyttä ja nivelten liikkuvuutta hoidetaan erilaisilla venytyksillä. Hermokudoksen liikkuvuuden ongelmia hoidetaan erilaisilla hermokudoskäsittelyillä. Kipua hoidetaan tilanteen vaatimilla hoidoilla ja kivun hoitoon annetaan myös kotihoito-ohjeistus.

Nivelten liikkuvuuden ja lihastasapainon saavuttaminen ja ylläpito vaatii asiakkaan aktiivista terapeuttista harjoittelua. Aluksi harjoittelu toteutetaan yhdessä OMT-fysioterapeutin kanssa ja myöhempää harjoittelua voi jatkaa omatoimisesti kotona tai Turun Fysiokulman pienryhmissä.

OMT:n arviointiin ja kehittämiseen käytetään uusinta tieteellistä tietoa ja vahvaa kliinistä näyttöä.