Pohjalliset

Meiltä saat juuri sinun jaloillesi sopivat yksilölliset pohjalliset. Alaraajojen ongelmiin ja liikkumisen biomekaniikan arviontiin erikoiskoulutettu fysioterpeutti kartoittaa tarpeesi ja suosittelee sinun käyttötarkoitukseen ja jalkineisiisi sopivia pohjallisia. Tarvittaessa pohjallisiin valmistetaan yksilölliset kiilaukset ja lisätuennat varmistamaan alaraajan oikea linjaus ja askelluksen tukivaiheen oikea painon jakautuminen jalanpohjassa. Meiltä saat tarvittaessa myös tarvittavat manuaaliset käsittelyt ja harjoiteohjaukset jos tilanteesi niitä vaatii.

Meiltä löytyy erilaisia vaihtoehtoja työkenkiin, vapaa-ajan kenkiin tai vaikka lisävaimennetut pohjalliset esimerkiksi erilaisiin hyppylajeihin. Myös kapea lestisiä malleja mitkä soveltuvat esimerkiksi luistimiin tai jalkapallokenkiin.  Kerro meille ongelmastasi tai pohjallistarpeestasi niin me keromme mikä on juuri sinulle paras vaihtoehto ja ratkaisu.

Yksilöllisillä pohjallisillamme on 30 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et ole täysin tyytyväinen, voit palauttaa pohjalliset ja saat niistä rahasi takaisin. Jalkatutkimuksen ja työn osuutta käynnin hinnasta emme palauta.