Personal training Turku

Avullamme saavutat tavoitteesi nopeasti ja turvallisesti!

Kuntoilija tai urheilija, hanki kuntoutukseen, lihashuoltoon tai fyysiseen valmennukseen tarvitsemasi apu yhdestä ja samasta paikasta, Turun Fysiokulmasta. Tuomme personal trainer -palvelut helposti kaikkien saataville, yksilöllisesti, ei valmispaketteina. Avullamme parannat kuntoasi, laihdutat, hankit lisää lihasmassaa tai parannat esimerkiksi urheilusuoritustasi turvallisesti ja tehokkaasti. Tee elämänmuutos meidän kanssamme!

Toimintamme perustuu asiakkaan omiin tavoitteisiin ja toiveisiin sekä ryhtikartoituksiin, liikkuvuus-, lihaskunto-, aerobisen kunnon- ja kehonkoostumustestien tuloksiin. Jakson alussa testaamme sinut mahdollisimman monipuolisesti, laadimme aidosti yksilöllisen ja tehokkaan harjoitusohjelman ja valitsemme sopivat harjoitustavat sekä seuraamme kehitystäsi.

Meillä on tietoa monipuolisen ja terveellisen ravitsemuksen suunnittelusta. Laadimme myös eri tarkoituksiin ja tavoitteisiin suunniteltuja terveellisiä ruokavalioita.

Määrätietoinen harjoittelu, ravitsemus ja lepo ovat avaimet sinun kehityksellesi!

Personal trainer -koulutuksen lisäksi olemme laajasti kouluttautuneita ja erikoistuneita fysioterapeutteja. Kansamme mahdolliset vaivasi eivät jää huomioimatta, ja harjoittelusi on aina turvallista. Otathan meihin yhteyttä, niin voimme laatia juuri sinun tarpeitasi vastaavan harjoituskokonaisuuden.

Meillä personal training -palveluiden maksutavaksi käyvät myös Smartum-liikuntasetelit.